11 Kasım 2017 Cumartesi

Genesis Mining ile Bulut Madencilik Sistemi %2,5 promosyon kodu bizden ...


Bulut Madencilik sorularını sizlerden çokça almaya başladım ve bunun üzerine “Bulut Madencilik Nedir” adlı yazıyı ele almıştım. Yazıda belirttiğim gibi en güvenilir cloud mining sitelerinden biri olan Genesis Mining bu yazımızın konusu.
Genesis Mining, bitcoin ve ethereum kontratları satan dünyanın en büyük mining şirketlerinden birisidir. Dünya çapında ün sahibi olan Genesis Mining, ABD’nin birçok eyaletinde ve dünya metropollerinde özel etkinliklere katılmıştır. Kurulduğu tarihten bu yana, kullanıcılarından en ufak negatif feedback almayan şirket, bulut madencilik alanında Şubat 2014’den beri hizmet veriyor. İzlanda, Kanada ve Bosna merkezli üç adet mega madencilik çiftliği ile hizmet veren Genesis Mining, sha256, X11 ve Ether kazım güçlerini sağlıyor. Bitcoin’den başka Litecoin, Monero, ZCash, Ether ve Dash altcoin madenciliğine de imkan sağlıyor.



Genesis Mining’in en iyi yönlerinden birisi de ödeme sistemi. Ödemeler otomatik olarak, anında cüzdanınıza aktarıyor. Siteden satın aldığınız hash güçleri size ait oluyor ve dilediğiniz kadar kullanabiliyor veya istediğiniz zaman satabiliyorsunuz. Günlük olarak hesabınıza kazançlarınız aktarılıyor.
Hash gücü satın almak için mevcut ödeme yöntemleri; Kredi Kartı, Bitcoin, Litecoin, Dark Coin ve Doge Coin.
Yüksek oranlı kazanç sunan ve ROI (yatırım amorti süresi) süresini kısa gösteren sahte mining sitelerine yatırım yapıp, “ha kapandı, ha kapanacak” diye diken üstünde oturmak yerine gerçekten güvenilir olan Genesis Mining ile madencilik yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Ayrıca aşağıdaki indirim kodunu üye olurken yazarsanız, tüm hash gücü alımlarınızda %2,5 indirim kazanacaksınız. Başka bir yazıda görüşmek üzere arkadaşlar.
indirim KodumZ6ltb

0 yorum: